Dnes večer budou v Olomouci lákat tanečníky hned tři velké plesy

Městský bál, Tříkrálový ples dobré vůle a Maturitní ples Gymnázia Čajkovského se konají v sobotu 7. ledna v Olomouci. Plesová sezóna má tak velmi důstojný start.

Městský bál v lednu 2020 | Foto: Jan Andreáš

Velkou společenskou událostí s dlouhou tradicí je XXII. Městský bál, který jako obvykle zahajuje olomouckou plesovou sezónu. Začíná ve 20 hodin na Výstavišti Flora. Hudbu obstará opravdu solidní velká řada umělců, počínaje Moondance Orchestra Martina Kumžáka přes zpěváky a zpěvačky Dashu, Naďu Wepperovou, Dušana Kollára, Michala Cermana, Leonu Machálkovou, Natálii Tichánkovou a Honzu Mlčocha po populárního Michala Hrůzu s kapelou. Večerem provází Soňa Šuláková a hostem bude Zbigniew Czendlik.

Ještě delší tradici má dnešní skautský ples. V Regionálním centru Olomouc se od 19 hodin sejdou hosté 31. Tříkrálového plesu dobré vůle, který pořádají skauti z 9. skautského střediska Jana Boska v Olomouci. Po dvou letech vynucené pauzy srdečně zvou na ples, jehož hosty bude k tanci doprovázet hudba skupin New Street Band a Jamr's. Tématem večera je atmosféra 20. let, inspirovaná Velkým Gatsbym. Na ples zavítají tři králové, na programu je i předtančení a tombola.

Maturanti z Gymnázia Čajkovského zvou hosty na svůj ples, který se koná dnes večer v NH Collection hotelu.

Městský bál v lednu 2020 | Foto: Jan Andreáš



INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj