Třicet druhů luxusních burgerů a další speciality! Blíží se Burger Street Festival

Oblíbený Burger Street Festival se po deseti měsících vrací před Šantovku. Šestnáct burgermakerů je připravených rozpálit své grily a potěšit návštěvníky již tento první červnový víkend. Burger Street Festival je největším putovním food festivalem v Česku, který ve standardní sezoně navštíví více jak čtvrt milionu lidí.

Třicet různých druhů burgerů můžete vyzkoušet během Burger Street Festivalu

V Olomouci budou mít návštěvníci možnost ochutnat třicet různých burgerů a další speciality nejen z americké kuchyně. Hosté festivalu také mohou navštívit nově spuštěný FunPark u Šantovky, kde budou připraveny sportovní atrakce a další lákavé dobroty.

Na akci nebudou chybět stálice a miláčci festivalu – například Angel Grill, Pablo EscoBar, Patyzón, „navrátilec“ Burger Inn nebo žhavá novinka – BurgerLand. Návštěvnici ochutnají nejen burgerovou klasiku, ale i hot verze či bezlepekové burgery. Na své si přijdou také vegetariáni, pro které budou připraveny stále populárnější vegeburgery. To vše doplní skvělé hranolky od Fries Factory a o sladkou tečku se postarají třeba Los Churros, Frozen svojí rolovanou zmrzlinou, wafflemi nebo palačinkami. Milovníci kvalitního vína jistě navštíví stánek moravského vinařství Kolby. Návštěvníci budou moci ocenit nabízené dobroty svým hlasem v tradiční soutěži o nejlepší burger.

V areálu FunParku, který se nachází vedle dětského hřiště u lodi, mohou sportovně naladění návštěvníci vyzkoušet novinku pumptrack. Jedná se o uzavřený okruh pro jízdu na kole, který lze projíždět bez šlapání. V blízkosti této zbrusu nové sportovní atrakce se mohou hosté také občerstvit u stánku Maso v housce, kde dělají skvělá grilovaná jídla metodou low&slow.

Festival se připravuje stejně jako loni s největším respektem ke všem platným vládním bezpečnostním a hygienickým opatřením. Každý prodejce bude mít na stánku připravenou dezinfekci. Návštěvníci mají k dispozici celý rozsáhlý venkovní areál Galerie Šantovka pro dostatečné rozestupy.

Datum konání akce: 4. – 6. června

Místo konání: Před hlavním vchodem Galerie Šantovka




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty