Nejdelší překážková dráha ve střední Evropě a další neobvyklé atrakce

Začátek června se ve FunParku za Mlýnským potokem u Šantovky nese ve znamení dětského týdne. Děti i dospělí se do 11. června mohou těšit na nejdelší překážkovou dráhu ve střední Evropě, která má 152 metrů. Ta je složena z nafukovacích hradů, skluzavky, trampolíny a dalších nafukovacích atrakcí.

Nejdelší středoevropská překážková dráha / Foto: FunPark Šantovka

FunPark najdete na ploše před Šantovkou. Nejdelší překážková dráha stojí na místě, kde jinak parkují auta, a je tak dlouhá, že musí být umístěna do úhlopříčky, aby se na parkoviště vůbec vešla. Tuto kratochvíli mohou společně s dětmi absolvovat i rodiče. Každý den je připraven i závod na čas s hodnotnými cenami.

Dětský den, který je plánován na víkend 12. až 13. června, bude ve znamení hraček Barbie a Hot Wheels. Originální Mattel areál budou tvořit čtyři zóny, jež budou plné oblíbených hraček od tohoto výrobce, tedy panenek, autíček a dalších.

A tím to nekončí. Pro malé návštěvníky přichystal FunPark pro letošek také další novinku – pumptrack, což je uzavřená dráha ve tvaru obdélníku určená pro jízdu na kole, koloběžce, longboardu, skateboardu nebo kolečkových bruslích. Tuto jedinečnou atrakci si mohou návštěvníci parku užívat denně zdarma až do konce letních prázdnin.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty