Vánoční večírek již nyní? Termíny dobrých podniků se začínají plnit

S končícím létem možná i vy začínáte uvažovat o tom, jak a kde uspořádat nejen před Vánoci firemní setkání nebo večírek pro zaměstnance či partnery vaší společnosti. A jak by taková akce měla vypadat? Přesně tak, jak si ji vymyslíte. Nebo se chcete inspirovat našimi nápady? Není problém.

Pro začátek je dobré si uvědomit, že ti prozíravější šéfové, personalisté či agentury začínají poptávat cateringové společnosti již nyní. Určitě to nenechejte až na konec listopadu, aby vám nezbyly jen oči pro pláč. Mezi firmami, které jsou na špici ve sledování aktuálních gastro trendů, je i společnost Paulus Catering, která sídlí v Olomouci, ale za svými klienty vyjíždí po celé Moravě i do Čech.

Pokud byste chtěli využít jejích služeb, máme pro vás hned několik variant. Udělejte si akci v neokoukaném elegantním prostoru jedné z nejmodernějších budov v Olomouci (Envelopa Office Center) a připravte svým zaměstnancům či kolegům opravdový zážitek. Na místě vymyslíme jídlo, program i zábavu.

Dáváte přednost domácímu či firemnímu prostředí? Rádi přijedeme v plné parádě za vámi. Pod vedením michelinského kuchaře Romana Pauluse připravíme catering přesně podle vašich představ, na který budete vzpomínat minimálně do příštích Vánoc.

Naše společnost nabízí i další formy večírků a akcí na klíč – tematické kurzy vaření, degustační večeře s párováním vín, šéfkuchaře na soukromé oslavy i jiné gastro eventy.

A na čem si zakládáme? Na zkušenostech z domova i zahraničí, moderním pojetí gastronomie, důrazu na lokální suroviny a šetrném přístup k jídlu i přírodě, lásce k řemeslu i plném nasazení našeho kreativního týmu. To jsou devízy, které vás jistě osloví. V případě zájmu zajistíme i další program.

Více na paulus-catering.cz a bistro-paulus.cz, nebo nás kontaktujte na telefonu 777 859 266.



INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj