Po povedené akci se čtyřiceti druhy piva se chystá svátek pro vinaře plus koncert Davida Kollera!

FunPark u Šantovky má za sebou třídenní Festival minipivovarů, který trval od čtvrtka do soboty. Na akci, která měla mimořádnou návštěvnost, mohli hosté vybírat až ze čtyřiceti druhů piv od malých minipivovarů, které přivezli to nejlepší ze své produkce. Je to i dobrá pozvánka na blížící se festival pro příznivce vína.

Festival minipivovarů i s hidebním programem... / Foto: FunPark Šantovka

Pozitivní ohlasy u hostů neměla pouze piva, ale také koncerty kapel QueenMania a U2 Stay Tribute, které dokázaly při některých hitech rozezpívat skoro celý FunPark.

„Jsme velmi rádi, že náš první festival ve FunParku sklidil tolik pozitivních ohlasů. A to teprve začínáme, neboť startujeme letní program. Už za dva týdny máme další festival Vinaři na Šantovce, kde se představí vinaři z jižní Moravy a bude znít cimbálová hudba. Na akci vystoupí také legendární hudebník David Koller,“ říká mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

Už 9. července začne minifestival Vinaři na Šantovce. Sem přijede nejméně dvanáct významných vinařství a dokonce i jeden speciální pivovar. Více zde. A pozor - v sobotu 10. července tady vystoupí David Koller

Festival minipivovarů / Foto: FunPark Šantovka

Festival minipivovarů / Foto: FunPark Šantovka




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1