Překvapení na Zeyerce: školáci stužkovali své učitele, ti do poslední chvíle o ničem nevěděli

Školáci umí překvapit i zkušené učitele. Zažili to teď na Zeyerce neboli ZŠ Zeyerova v Olomouci. Deváťáci do poslední chvíle tajili, že mají připravený společný program pro své učitele. Klasické role ve škole se tak na pár desítek minut zcela přehodily. Učitele čekalo „stužkování“, jaké se obvykle dostává studentům…

Foto: ZŠ Zeyerova

Mluvčí tříd okomentovali každého učitele, kterému pak předali šerpu a květinu. Překvapivé rozloučení se školou vyvolalo slzy mezi učiteli i školáky. Deváťáci svorně prohlašovali, že budou vzpomínat nejen na své spolužáky a učitele, ale i na stmelovák, lyžák, výlety nebo exkurze. 

„Jsem velmi mile překvapena, že se deváťáci společně domluvili a připravili nádherné zakončení školního roku. Učitelé do poslední chvíle o ničem nevěděli a taková tečka na závěr roku je opravdu dojala. Je z toho patrné, že naši školu měli a mají rádi a budou na ni vzpomínat,“ poděkovala všem žákům devátých tříd ředitelka školy Vladimíra Švecová.

Po „stužkování“ učitelů a společném fotografování došlo na dojemné loučení žáků s učiteli i mezi samotnými deváťáky. "Všem nám bude moc líto, že tak skvělé kolektivy odcházejí, ale na druhou stranu věříme, že jsme je do dalšího života vybavili co nejlépe," uvedla učitelka Hana Kramářová.

Foto: ZŠ Zeyerova

Foto: ZŠ Zeyerova




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1