Sigma dnes proti Brnu, domácí chtějí potvrdit tři body z Baníku. Fandit přijdou i Maroši a Uličný

V prvním kole ligového ročníku 2022/23 Sigma Olomouc rozstřílela Baník Ostrava na jeho hřišti 3:0. V sobotu 6. srpna se modrobílí postaví proti rivalovi z Brna, který se po roční pauze ve druhé lize vráti mezi elitu. Utkání začíná na Andrově stadionu v 16 hodin. Už hodinu předtím bude připravena fanzóna a v ní legendární kanonýr Jan Maroši a kouč Petr Johny Uličný.

Na Baníku se Sigma radovala třikrát. Jak to dopadne dnes proti Brnu? | Foto: sigmafotbal.cz

Před prvním domácím zápasem ligového áčka v nové sezoně mohou fanoušci opět zavítat do fanzóny. Ta bude v sobotu připravena v prostoru mezi hlavní a jižní tribunou vedle klubového fanshopu. Začátek programu je v 15 hodin!

Po úspěšných fanzónách z minulé sezony na zápasy s Plzní a Spartou, pokračujeme v nové tradici i v nové sezoně.

Petr Uličný

Před moravským derby proti Brnu si s fanoušky přijdou popovídat dvě mimořádné osobnosti, které propojují oba dva rivaly – legendární trenér Petr Uličný, který v kariéře vedl jak Sigmu, tak jejího nedělního soupeře, a neméně slovutný bývalý záložník Jan Maroši, člen ikonického Brücknerova týmu z počátku devadesátých let, jenž ovšem zažil i brněnskou fotbalovou horečku.

Připraveny jsou také soutěže o ceny a občerstvení v podobě pochoutek z grilu, točené pivo od partnera Sigmy Pivovaru Litovel a další nabídka nápojů.

Program mezi jižní a  západní tribunou stadionem odstartuje v 15:00.

Sigma vkročila do nové sezony excelentně. Na půdě ostravského Baníku vyhrála minulý týden v sobotu jasně 3:0 po brankách Mojmíra Chytila, Juraje Chvátala a Jana Sedláka. Teď bude chtít potvrdit skvělý výsledek doma.

„Máme v sobě i po prvním utkání pokoru, to je důležitý atribut. Chceme se dívat sami na sebe a zopakovat výkon z Ostravy. Zvládli jsme první utkání a rádi bychom zvládli i to druhé. Pokud by se to povedlo, tak by se vstup do sezony dal označit za velmi podařený,“ uvedl pro klubový web trenér Václav Jílek.

Zdroj: sigmafotbal.cz




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty