Trenéři ukázali modrá srdce! Vlastníma rukama předělali obyčejnou šatnu na sigmácký domov

Vynucené pauzy během epidemie covidu-19 využili mládežničtí trenéři SK Sigma Olomouc ke skvělému počinu. Během přerušení tréninků a zápasů se trenéři rozhodli vlastníma rukama zvelebit v sigmáckém duchu prostory šatny v ZŠ Heyrovského, kde se potkávají se svými svěřenci.

Foto: sigmafotbal.cz

Tomáš Bilík, Viktor Pilarčík, Jan Adamík a Marek Suchánek se dali do práce. Zapojil se i hráč kategorie U13 Marek Di Cuia. Po několika dnech úsilí dostala šatna uvnitř partnerské Základní školy Heyrovského novou sigmáckou podobu. Naši trenéři ukázali zručnost. Nejen místní učitelé, ale i hráči ohodnotili nový vzhled šatny na výbornou.

„Tato myšlenka vznikla už docela dávno. Dlouho jsme s trenéry přemýšleli, jak ještě více přiblížit hráčům klubovou příslušnost a zvýšit tak u nich vztah k Sigmě. Motivací pro nás bylo i to, že kamkoliv přijedeme, často je tam klubová příslušnost něčím znát. Největším vzorem byl pro nás asi Baník Ostrava, který podobně zvelebil tréninkové zázemí na jejich partnerské základní škole,“ přiznal trenér Tomáš Bilík.

Ten společně se svými kolegy musel přijmout fakt, že po nějakou dobu nebudou moci trénovat své svěřence tak, jak byli dlouho předtím zvyklí. A tak znovu zafungovalo: všechno zlé jek něčemu dobré. Naskytla se příležitost realizovat vysněný záměr. „Když jsme byli nuceni zastavit tréninkový proces a museli trénovat „na dálku“, začínala se v nás tato myšlenka stále více stupňovat, až jsme si nakonec s trenéry mladších žáků řekli, že do toho se svolením vedení školy půjdeme. Chtěli jsme tak ukázat našim hráčům, že i my děláme něco navíc, což od nich neustále požadujeme,“ vysvětlil Bilík.

„Věřím, že to pro kluky bylo příjemné překvapení a budou tak ještě více „modrobílí“. Ostatně i hráči z jiných ročníků se již během proměny chodili dívat, jak se šatna mění a výsledek se snad všem líbí,“ dodal Tomáš Bilík.

Zdroj: sigmafotbal.cz


Foto: sigmafotbal.cz

Foto: sigmafotbal.cz

Foto: sigmafotbal.cz





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty