Beer Treking hledá hledá nového šampiona a továrního běžce pivovaru Huhňák

Jak jdou k sobě hory, pivo a škvarková pomazánka? Snadno. Všechny tyhle dobroty v sobě spojuje další ročník Beer trekingu, který v Koutech nad Desnou startuje už tuto sobotu 14. září. Trasa závodu měří patnáct kilometrů a po celé její délce čekají na závodníky občerstvovací stanice s pivem Huhňák a v cíli ještě něco ostřejšího. Beer Treking navíc hledá novou tovární tvář piva Huhňák.

Nic pro puritány. V Jeseníkách startuje další ročník pivního závodu. Foto: bt

„Závodit se bude v kategoriích muži a ženy, soutěžíme také o nejlepší startovní kostým. Upozorňujeme, že ženy musí za závod vypít alespoň tři piva,“ zdůraznil duchovní otec oblíbené akce Pavel Zitta. 

Akce není nic pro puritány, o čemž svědčí i názvy jednotlivých věkových kategorií – u žen to jsou například cácovky, samice nebo milfky. U mužů pak buřiči, kabrňáci nebo pamětníci.

Čtyřnásobný vítěz pije "iontový nápoj" Huhňák

„Na start závodu se i letos postaví jeho čtyřnásobný vítěz Radim Kaslík. Za jeho úspěchem stojí vynikající iontový nápoj – pivo Huhňák. Radim na sebe oblékne speciální tričko od Huhňáku s aerodynamickým startovním číslem, které bylo vyvinuto v NASA a testováno v aerodynamickém tunelu,“ dodal se smíchem pořadatel Pavel Zitta.

Závod začíná v sobotu o půl dvanácté dopoledne v areálu Kouty. Tamtéž se mohou zájemci také registrovat.

Více informací najdou zájemci ZDE.

 




INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj