Za triko učebnice pro děti bez rodičů. Prohlédněte si super oděv s etickým přesahem na vlastní oči

Trika, mikiny, šaty, čepice, tepláky nebo třeba ponožky a podkolenky, vše s originálním designem a dobročinným přesahem. Z Olomouce k zákazníkům míří značkové textilní produkty, jejichž nákupem pokaždé uděláte někomu radost – z každého prodaného kusu jde velká část ceny na dobročinné účely. Teď se můžete s firmou Triangel setkat tváří v tvář díky projektu Šantovka Star(t)s.

Foto: Triangel

„Nastal čas setkat se opět tváří v tvář. Galerie Šantovka Olomouc nám dala šanci zazářit v projektu Šantovka Star(t)s a my jsme se rozhodli této možnosti využít. Do Šantovky chystáme řadu novinek, které budou k prodeji nejdříve pouze v obchodě,“ slibuje Tomáš Okleštěk, zakladatel malé olomoucké firmy s velkým etickým přesahem i návrhář produktů v jedné osobě. Běžně funguje jen jako e-shop, díky velkorysé nabídce Šantovky může mít jeden týden bez placení nájmu klasickou prodejnu.


Projekt, který dává šanci malým, ale zajímavým firmám z Olomouce, najdete v prvním patře Šantovky. Triangel se tady představuje po celý tento týden až do neděle vždy od 9 do 20 hodin. Stojí za to jeho malou dočasnou prodejnu navštívit, protože některý nový sortiment bude jen zde. A k dispozici je zde i zkušební kabinka.

Firma, kterou Tomáš Okleštěk provozuje už čtyři roky, dává desítky procent z prodejní ceny na konkrétní dobročinné účely prostřednictvím zkušených organizací. „Jednak to je olomoucká nadace Společně pro děti a jejich projekt Odvaha darovat. Ve chvíli, kdy máme vybranou nějakou částku, kontaktuju je a pak společně vybíráme, co koupit nebo zaplatit dětem. Může jít o hračky, ale i o kompenzační pomůcky nebo třeba různé tréninky. Druhou organizací, se kterou pravidelně spolupracujeme, je nadace Staň se srdcařem,“ vysvětluje v našem loňském rozhovoru sám Tomáš Okleštěk. Přijďte se tedy do Šantovky podívat, vidět zboží na vlastní oči je přeci jen lepší.




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1