OMEGA Olomoucký ples rozzáří královny noci

A je to tady! Jubilejní desátý ročník největší plesové společenské události roku 2023 v Olomouckém kraji, OMEGA Olomoucký ples, se uskuteční již dnes od 19:00 v exkluzivních prostorách hotelu NH Collection Olomouc Congress.

Foto: Ladislav Štulpa

Tento výjimečný večer nabídne hvězdné hudební hosty, tanec až do rána, připravena je i vizuální show, atraktivní doprovodný program a chybět nebude ani špičková zážitková gastronomie.

Hvězdní hosté

OMEGA Olomoucký ples přivítá hned trio vynikajících pěveckých hvězd. Těšit se můžete na českou zlatou slavici Helenu Vondráčkovou a její nestárnoucí hity Sladké mámení, Dlouhá noc nebo Dvě malá křídla tu nejsou. Další královnou noci bude okouzlující slovenská zpěvačka Kristína se svým koncertem plným tanečních hitů v čele se skladbami jako Navždy, Pri oltári, Stonka nebo Horehronie. Poprvé v Olomouci a právě na Omega Olomouckém plese 2023 vystoupí legendární elegán Fancy a nebudou chybět ani jeho nejslavnější songy Flames of Love, Slice Me Nice, Lady of Ice, ale i mnoho dalších v rytmu italo disco.

K tanci i poslechu bude hrát skvělá kapela Charlie Band a trio CH-M-T, po půlnoci připomene Honza Mlčoch ve svém jedinečném aranžmá písně nezapomenutelného Karla Gotta.

Večerem bude provázet skvělá herečka a moderátorka Tereza Kostková.

Doprovodný program

Těšit se můžete i na oblíbené fotokoutky, soutěž o ceny, originální taneční vystoupení i módní přehlídku. Ples bude i plný gastronomických zážitků, o které se postará šéfkuchař Miroslav Fojtík a jeho tým, na své si tak jistě přijdou i všechny mlsné jazýčky.

Omega Olomoucký ples

Akci připravuje Omega centrum sportu a zdraví Olomouc, NH COLLECTION Olomouc Congress, Radio Haná a produkční agentura Forsberg. Ples se koná 10. února 2023 od 19:00 v NH Collection Olomouc Congress, Legionářská 21, Olomouc.

www.olomouckyples.cz




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj