Dnes je dětský den s hasiči a záchranáři, zítra bude pro děti spousta zábavy na Poděbradech

Dva super tipy pro děti máme na pátek a sobotu. Dnes až do čtyř odpoledne se koná dětský den se složkami IZS v prostoru přednádraží, zítra budou dětem věnovány Poděbrady.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Hasičské automobily, hydraulické vyprošťovací nástroje, ukázka hašení požáru v kuchyni, policejní psovodi, záchranáři a jejich výjezdové sanitky, spousta soutěží, her a kvízů. „To vše jsme ve spolupráci s policisty, záchranáři a krajským úřadem připravili pro děti na pátek 2. června. Přijďte se za námi podívat před budovu krajského úřadu u hlavního nádraží v Olomouci a užijte si dětský den s námi,“ říká Lucie Balážová, tisková mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje. Akce se koná před sídlem krajského úřadu a vstup je volný.

Špekáčky, slackline, skoky do dálky i skákací hrady: DĚTSKÝ DEN NA PODĚBRADECH

V sobotu se koná už tradiční Dětský den na Poděbradech. Připraveny jsou sportovní aktivity, soutěže, hry a taky spousta občerstvení. Sportovní aktivity budou v režii osvědčených pořadatelů Atomika, z.s. a Svišti v pohybu. Disciplíny budou sportovního rázu, například skok do dálky, opičí dráha, slackline, disk golf a podobně. Děti tady najdou i nafukovací skákací hrady, mohou si nechat malvat na obličej či opéct špekáčky. Oproti jiným ročníkům se nekoná stezka po Poděbradech, všechno se bude odehrávat v rámci rozsáhlého travnatého prostoru kousek od pláže a restaurace Terasa, tudíž budou všechny aktivity i děti pěkně pohromadě. Dětský den na Poděbradech začíná v 11 hodin a trvá až do večera. 

Dětský den na olomouckých Poděbradech




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty