Na Poděbradech budou tvarůžkové hody i víkend s jídlem a diskotékou pro pamětníky

Retro lahůdky i diskotéka pro pamětníky, tvarůžkové hody, dýňování a halloweenská stezka. V říjnu bude na Olomouckých Poděbradech pořádně živo. Jedna plánovaná akce je lepší než druhá!

Tvarůžkové hody lákají na Poděbrady | Zdroj: ok-tourism.cz

Už o tomto víkendu potěší všechny milovníky olomoucké gastronomické speciality TVARŮŽKOVÉ HODY.  Konají se v termínu 7. a 8. října a otevřeno je vždy od 10 hodin.

Jedná se o akci, kterou na Poděbradech pořádají s úspěchem již několikátým rokem. Návštěvníci se zde mohou těšit na studené i teplé speciality ve znamení tvarůžků, zajímavostí rozhodně bude například švestkový koláč s tvarůžkovou drobenkou. Nebudou chybět ani pivní speciály a sobotní soutěže pro celou rodinu.

Další akcí v pořadí je RETRO víkend , který se odehraje v termínu 21. a 22. října. Jedná o první ročník akce, kde budou pro návštěvníky připraveny nejen "dobové" potravinářské speciality, kdysi velmi populární mléčný bar, ale rovněž tématicky laděnou zábavu a diskotéku včetně stylové módní přehlídky. Už samotná grafická pozvánka na tuto retro akci (viz dole) hovoří jasnou řečí. 

Poslední akcí, kterou na Poděbradech zakončí letošní měsíc říjen, bude tradiční Dýňování & Halloweenská stezka v termínu 28. října. Jedná se o několikátý ročník akce, kdy pro děti budou připravené dýně, ze kterých si mohou vydlabat svého strašáka a pod záštitou neziskové organizace Atomika a Svišti v pohybu, bude připravena aktivita se spoustou úkolů na strašidelné halloweenské stezce. Nebude chybět tematicky laděné menu, přes jídlo až po pití.




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj