Krampusové připravují pekelně strašidelnou dušičkovou zábavu na křelovském fortu

Dvě desítky hrůzostrašných krampusů se postará o atmosféru na prvním ročníku akce KRAMPUS V.I.P Show. Odehraje se už v sobotu 4. listopadu v interiéru historické budovy Fortu XVII v Křelově. Akci bude už ve čtvrtek předcházet dušičková stezka odvahy!

Foto: Krampus Olomouc

Akce začíná už ve čtvrtek 2.listopadu dušičkovou stezkou odvahy pro nejmenší. Tu připravuje K.M.F.C a posádka pevnosti Fort XVII. Vše vyvrcholí 4. listopadu show krampusů pro ty odvážnější. Můžete zde strávit nezapomenutelný zážitek v naprosté blízkosti krampus - čertů, zájemci se budou moci s čerty vyfotit, případně si děti mohou čerta i pohladit. Atraktivní nabídkou je procházka stezkou odvahy tajemnou chodbou pevnosti za svitu luceren. To ale není vše. V areálu pevnosti bude předvádět práci kovář, dojde i na ražbu mincí. Na každý čas je vymezený počet vstupenek, tak aby akce proběhla v poklidu.

Pro děti připraví organizátoři stánek se svítícími věcmi a nebude chybět něco dobrého k snědku i pití. Uvnitř se bude vařit kančí kotlíkový guláš, smažit langoše, klobásy, bramboráky a nebude chybět ani sládek a majitel pivovaru BUCHŤÁK . Venku buzdou k dostání slovanské sýry, klobásy, KRAMPUS punč a samozřejmě i nealko.

Do fortu lze dojet autem, autobusem nebo pěšky po cykloztezce z Neředína, kdy dětem na cestu můžete dát lampion či baterku. Parkování je možné zdarma, kapacita parkoviště je však omezená na 150 vozidel, případně lze za poplatek parkovat na soukromé zahradě jednoho z majitelů hned vedle fortu. Vstup je na vlastní nebezpečí a za děti zodpovídají rodiče! Sami rodiče musí zvážit, zda na stezku tajemnou chodbou vezmou i své děti, trasa bude totiž jednosměrná a není možné se v průběhu stezky vracet zpět.

Vstupenky k zakoupení zde, děti do pěti let mají vstup zdarma.

Více zde https://www.facebook.com/FortKrelov




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj