SOUTĚŽ: Ohňová show na hradě Sovinec. Vyhrajte vstupenky pro celou rodinu

Tradiční historicko-řemeslný jarmark opět vrací na hrad Sovinec. Tentokrát si ve zdech středověkého hradu návštěvníci užijí ohňovou show, šermířská vystoupení, představení historických řemesel a bohaté občerstvení. Hodokvas rytíře Kobylky na hradě Sovinec vypukne sobotu 10. a v neděli 11. srpna. Chybět nebudou ani loutkové pohádky a ukázky zručnosti starodávných řemesel. Odpovězte na otázku a vyhrajte rodinnou vstupenku pro 5 osob.

O víkendu ožije hrad Sovinec bohatým programem. Foto: archiv

V sobotu bude navíc připravený napínavý večerní program Ďábel přichází. Hororový příběh plný soubojů a ohňových efektů začíná v 17:30 hodin. Večerní sobotní program pak zakončí ohňová show skupiny historického šermu Grál.

Dále se můžete těšit na ukázky historických řemesel, sokolníky a bohaté občerstvení. Program na hradě bude probíhat v obou víkendových dnech od 9 do 17:30 hodin.

Více informací o programu najdou zájemci ZDE.

Akci pořádá Špinavci spolek přátel hradu Sovinec.

Vyhrajte rodinnou vstupenku!

Celodenní program na hradě Sovinec si můžete díky Reji užít s celou rodinou úplně zadarmo. Stačí odpovědět na soutěžní otázku níže a odpověď zaslat nejpozději do pátku 9. srpna do 12:00. V pátek odpoledne vylosujeme a zveřejníme vítěze celodenní rodinné vstupenky.

Ve kterém století byl postaven hrad Sovinec?

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 608 178 485. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

Kdo vyhrál vstupenky?

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:

Rodinnou vstupenku pro 5 osob na hrad Sovinec vyhrál: Michael Jablonský z Přerova.

Blahopřejeme! Výhra na vás čeká přímo u vstupu na akci. 




INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj