Tapas prkénka, nakládaná zelenina i uzeniny. Mňamky z Bistra Helen čekají na vás

Využijte naší prázdninové akce a udělejte si hezký večer v Bistru Helen. Vyberte si z nabídky uzenin, sýrů a nakládané zeleniny a poskládejte si své tapas prkénko v malé či větší variantě.

K dokonalosti při posezení na letní terase s výhledem na staré město už stačí doplnit jídlo některým z letních drinků nebo si vybrat šumivé či tiché víno z naší karty. Prázdniny v Bistru Helen – každý pátek a sobotu od 18 hodin až do konce srpna. Najdete nás v druhém patře Galerie Šantovka Olomouci.

Kam v pátek a sobotu večer na dobrou mňamku? Než se vydáte do víru nočního života, stavte se u nás na kvalitní tapas s proseccem nebo letním drinkem. Svoje prkýnko kvalitních sýrů, uzenin a nakládané zeleniny si můžete namíchat přesně podle svého gusta.

Čeká vás salame Milano, tyrolský špek, maďarská klobása, sýry brie, pecorino, blaťácké zlato, grissini i mix nakládané zeleniny. Prázdniny v Bistru Helen – každý pátek a sobotu od 18 hodin až do konce srpna na letní terase s výhledem. Najdete nás v druhém patře Galerie Šantovka V Olomouci.




INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj