Kouzelní brouci a další tvorové z Filcového království zvou děti i rodiče do Šantovky

Projekt Šantovka star(t)s, jenž nabízí v obchodním centru prostory začínajícím firmám, přivítá v září kreativní výtvarnici Evu Nevrlou, která představí svůj projekt nazvaný Filcové království. Autorka je držitelkou certifikátu Regionální produkt Haná a nabízí výrobu edukativních pomůcek, enviromentální a vzdělávací programy zaměřené na ekologii a přírodu pro mateřské a základní školy.

Výtvarnice Eva Nevrlá | Foto: edukativnipomucky.cz

V nabídce najdete malé dekorační předměty, edukativní pomůcky, jež jsou využívány v mateřské i základní škole či lektory při jejich výukových programech. Řada z jejích výrobků ale určitě udělá radost i doma v dětském pokoji.

Mezi sortimentem nalezneme např. početné zástupce hmyzí či ptačí říše. Každý model je ručně malovaný a šitý s ohledem na reálnou anatomii a barevnost daného tvora. Skrze tyto laskavé a krásné pomůcky se u dětí snaží podnítit lásku k přírodě. „Vždyť ochrana a láska k přírodě je to nejvíc, co můžeme dětem předat“ říká autorka Eva Nevrlá pocházející z Mohelnice.

Filcové království v Šatovka star(t)s najdete až do neděle 29. září. O tvorbě Evy Nevrlé najdete více informací zde

Eva Nevrlá je kreativní umělkyně, která se věnuje tvorbě z filcu již osm let. Ať jde o šití v ruce, na stroji nebo v posledních letech též malbě na filc, za níž je držitelkou certifikátu Regionální produkt Haná. Každý model je ručně malovaný a šitý s ohledem na reálnou anatomii a barevnost daného hmyzu.





INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1