Poděbrady dnes žijí naplno! Přes den loučení s prázdninami, večer Tarja Tribute!

Po celou sobotu 4. září se něco děje na olomouckých Poděbradech. Od 10 hodin tady probíhají akce pro děti, ve stylu loučení s létem. Na večer je připravený koncertní program pro dospěláky.

Večerní program v rockovém duchu...

Už od 10 hodin probíhá akce Ahoj prázdniny. Jedná se o klasickou venkovní akci pro rodiny s dětmi, na ratolesti čeká bohatý program v podobě skákacích atrakcí, bumper balls, lanové překážky, lukostřelba, ražení odznáčků, a mnoho dalších aktivit.

Zábavný program potrvá celé odpoledne.

Na večer je připravený trochu drsnější program. Od 19:00 vystoupí na Terase Eagle Eye - Tarja Tribute (Nightwish). "Tímto koncertem ukončíme letní produkci koncertů, letos se nám jich podařilo odehrát celkem dvacet!" dodává provozovatel restaurace Terasa Jiří Holub. 

Všechny zmíněné akce jsou bez vstupného, tedy zdarma pro širokou veřejnost. A jak jsou na Poděbradech návštěvníci zvyklí, během celého víkendu se můžou těšit na speciality z grilu. Více informací na sociálních sítích.

"Letos jsme završili 10. letní sezónu na Poděbradech a pro návštěvníky jsme připravili spoustu novinek. Ale naše práce úderem podzimu nekončí a my chystáme další akce a další zvelebení tolik oblíbené lokality nejen pro Olomoučáky," vzkazuje Jiří Holub.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty