Vietnam není zdaleka jen Pho a Bún bo Nam bo. Přijďte vyzkoušet luxusní asijskou večeři

Nejluxusnější a nejvíc trendy vietnamskou kuchyni představí v pátek v Olomouci kuchaři proslulého pražského podniku Dian. Můžete být u toho - pop up v Bistru Helen ještě nabízí poslední volná místa.

Posledních pár volných rezervací zbývá na páteční pop up v Bistru Helen, kam přijedou ukázat své umění kuchaři z aktuálně velmi oblíbeného pražského podniku Dian. Přijďte již 26. května na degustační večeři, na které můžete ochutnat ty nejzajímavější pokrmy oblíbené restaurace, kam se dnes už nedostanete bez rezervace. Není to sice nijak laciná záležitost, zážitek ale stojí podle zkušených gourmetů za to. Prohlédnout si kompletní menu a zakoupit si vstupenky na degustační večeři můžete ZDE.

Jen málo pražských restaurací je nyní tak „in“ jako Dian bratrů Khanha a Gianga Ta, kteří za posledních pár let totálně změnili pohled řady Čechů na vietnamskou kuchyni. Vytáhli tradiční recepty po předcích, dali jim nový moderní styl a ukázali, že vietnamská kuchyně není ani zdaleka jen Pho a Bún bo Nam bo. 

A co bude v olomouckém bistru Helen servírováno? Těšit se můžete na toto sedmichodové "sdílené" degustační menu:

  • 2x Amuse bouche
  • Nem - Čerstvé letní závitky s lilkem a miso citrusovou omáčkou
  • Ca - Tuňák s chilli omáčkou, kalamansi a perilou
  • Banh it - knedlíčky z lepkavé rýže, krab a humří consommé
  • Rendang - hovězí na opečeném mléčném chlebu, lanýže
  • Heo - Krkovice na grilu, sladkokyselá chilli omáčka, kokosová rýže
  • Thanh long - Dračí ovoce s yuzu, sorbet z thajské bazalky
  • Petit four

Foto: archiv Dian

Foto: archiv Dian




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty