Nechceme lidi tahat do vody v zimě a dešti, říká pořadatel Hanácké neckyády. Akce se posouvá

Netradiční a vtipná plavidla o tomto víkendu na Mlýnský potok nevyplují. Oblíbená akce, za jejíž organizací stojí Radio Haná, se kvůli špatnému počasí posouvá. „Nechceme lidi tahat do vody v zimě a dešti,“ říká pořadatel akce a ředitel Radia Haná David Foretník. Nabitý program na vodě i na souši nabízejíci den plný zábavy, muziky, tance a bohatého občerstvení se proto uskuteční o týden později. V sobotu 12. srpna.

Akce v Horce nad Moravou se sice uskuteční o týden později, program akce ovšem zůstává stejný. V 10 hodin začíná plavbou pohádkovým lesem s řadou úkolů, za jejichž splnění čeká malé námořníky sladká odměna.

Jednotlivé závody Hanácké neckyády proběhnou mezi 15 a 17 hodinou. A které to budou v letošním 4. ročníku přibližuje za organizátory David Foretník: „Letos se mohou návštěvníci těšit na jednu novinku v podobě závodu na paddleboardech. Na místě budou paddleboardy k zapůjčení, ale zájemci o účast v této soutěži si mohou přinést i vlastní. Tradičně pak již bude probíhat závod na traktorových duších a sprint na lehátkách, následovaný hlavním závodem Hanácké neckyády – přehlídkou originálních plavidel.“




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj