Asado je styl stolování v Jižní Americe i způsob úpravy masa na grillu s dřevěným uhlím. „A právě grill je srdcem naší restaurace, kde připravujeme různé druhy masa, čerstvé ryby, mořské plody, zeleninu a další suroviny. Vše přímo před očima hostů,“ říká manažerka podniku Gina Lípová, která stála u zrodu konceptu restaurace. Ta chce nabízet vysokou kvalitu surovin, nápaditou práci kuchařů i profesionální servis pro hosty, které ve výsledku přinesou výborný zážitek.
Foto: asado grill
„Miluji oheň, který odpradávna dává pokrmům nezaměnitelnou chuť. Práce s masem a rybami, to je nekonečné množství kombinací a chutí. Sázím na jednoduchou přípravu s minimálním množstvím odpadu,“ popisuje filozofii kuchyně šéfkuchař Michal Duračka. Ten před současnou prací sbíral zkušenosti například v Německu nebo Velké Británii.
Výborné jídlo doplňuje i kvalitní pití. Pochutnat si tu můžete na originální kávě, pečlivě vybraných vínech či poctivě načepovaném plzeňském pivu. Samozřejmostí je široká nabídka nealko nápojů, zdejší živé vody, domácích limonád a signature koktejlů. Stylová restaurace s krytou zahrádkou plnou zeleně nabízí obědy, večeře a uvolněnou atmosféru pro rodinná setkání, pracovní oběd, firemní mítink nebo svatbu.
Foto: Rej.cz
Olomouc se v posledních létech výrazně zapisuje do české gastromapy řadou kvalitních podniků, čehož si všímají tuzemští milovníci dobrého stravování i zahraniční průvodci. Restaurace Asado grill k této nové úrovni svým dílem zajisté také přispěje.
Podnik je součástí skupiny Opera Gastro Group, kam patří také kavárna Caffe Opera a italské bistro Pizza & pasta.
Bližší informace najdete na www.asadogrill.cz nebo FB a Instagramu
Foto: asado grill
Foto: asado grill
Foto: asado grill
Foto: asado grill
Foto: asado grill