Tata Bojs, Kašpárek v rohlíku, Marcell: Korunní pevnůstka dnes dává Energii pro kulturu

Hudebně-divadelní festival Energie pro kulturu, který vznikl za účelem podpořit živou kulturu, umělce a umělecké vzdělávací instituce během covidové pandemie probíhá dnes v Olomouci v Korunní pevnpstce. Těšit se můžete na kapely Tata Bojs či Kašpárek v rohlíku.

Marcell

Festivalový program je složen ze dvou hlavních částí. Už ve čtvrtek probíhala divadelní a cirkusová představení, pátek je vyhrazen koncertům. „Akce je ale zajímavá především tím, že se na jednom pódiu potkávají začínající regionální umělci a umělci již známí. Pro mnohé lokální interprety je to úplně nová zkušenost, zahrát si na velkém zvuku i podiu vedle velkých osobností,“ komentuje Robin Fritzen hlavní benefit regionálních akcí.

Festival se navíc snaží následovat a ukazovat veřejnosti světové trendy festivalové kultury, jako je třídění odpadu, udržování „zero waste“ etiky a představovat současné technologie, které posouvají festivalový zážitek na moderní úroveň. Ideálně se tak propojuje s novým směřováním Skupiny ČEZ, která letos na jaře spustila kampaň Čistá Energie Zítřka, zaměřenou mimo jiné právě na využívání čistých moderních technologiích a energie šetrné k životnímu prostředí.

Festival je zdarma – nepotřebujete tedy rezervace, lístky ani QR kódy, jen váš čas! Od 16:30 hraje skupina Kašpárek v rohlíku, od 18:30 zpěvák a skladatel Marcell a konečně ve 20:30 vystoupí oblíbení Tata Bojs!!! 

Tata Bojs



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty