Tip pro celou rodinu: pojďte si 22. října zazávodit na Běhej Valachy

Podzimní krajina Beskyd hrající všemi barvami, trasy pro dospělé i děti a skvělá atmosféra: pojďte si i vy užít závěrečný závod seriálu DATART Valachy tour a symbolicky zakončit letošní běžeckou sezónu do Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.

Tradiční závod Běhej Valachy se tu uskuteční v sobotu 22. října u hotelu Galik, který je obklopen terény jako stvořenými pro běhy různé náročnosti, ale nabízí i zázemí pro občerstvení či převlečení. Registrovat se můžete on-line na webu DATART Valachy tour.

„Pro zdatnější běžce jsme připravili hlavní trasu 12 km s převýšením 350 metrů po ostrých beskydských trailech. Pro ostatní máme lehčí trať 7 km s převýšením 200 metrů. Kdo se při běhu rád kochá, ten se má na co těšit: na trase se střídají lesní pasáže s krásnými výhledy do krajiny, která teď na podzim doslova hraje všem barvami. Samozřejmě chystáme opět i závody pro děti,“ láká hlavní organizátor Bohuslav Komín z pořádajícího Resortu Valachy.

Co vás na Běhej Valachy 22. 10. čeká:

- od 9:30 závody dětí: celkem 7 věkových kategorií (trasy od 800 metrů po 1,8 km)

- ve 12:00 hromadný start trasy 12 km

- ve 12:10 hromadný start trasy 7 km

- horská KILPI prémie pro závodníky na dlouhé trase: odměna pro 33., 99. a 133. běžce na nejvyšším místě trasy „Pod Vysokou“.

A k tomu pro sportovce i jejich doprovod chill out zóna titulárního partnera DATART (lehátka s drobným občerstvením, skákací hrad, soutěž Staň se mladým elektrospecialistou, fotokoutek), zábavný dětský program se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra, koutek dětské elektroniky GoGEN Maxipes Fík, stánek se sportovním vybavením od Kilpi a další.

Atraktivním zpestřením bude živé vysílání ze závodu a to i na velkoplošné obrazovce u hotelu Galik. Celý závod opět nasnímají kamery České televize a fotoreport ze závodu obstará partner Nikon.

A co ještě doporučujeme:

Nezapomeňte na výlet do Velkých Karlovic přibalit plavky! Jen tři kilometry od Galiku je vyhlášené relaxační centrum Wellness Horal, kde se po sportovním výkonu můžete odměnit koupáním v termálních bazénech, relaxací v sauně, při saunových rituálech nebo u uvolňující asijské masáže.

Kdybyste se chtěli zdržet přes noc, doporučujeme Spa hotel Lanterna vzdálený jen 300 metrů, kde si po závodu odpočinete v L-Spa nebo při ochutnávání novinek sezónního menu v hotelové restauraci, která letos prošla kompletní rekonstrukcí.

Přijeďte si to užít s celou rodinou!

Více na www.valachytour.cz.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty