Pozor! Bouračka dvou aut uzavřela dálnici od Mohelnice na Olomouc

AKTUALIZOVÁNO Vážná dopravní nehoda se odehrála dnes dopoledne na dálnici D35 ve směru od Mohelnice do Olomouce. Jeden úsek dálnice je proto nyní uzavřen. V 11:05 byla dálnice opět otevřena.

Foto: HZS Olomouckého kraje

"Z důvodu dopravní nehody dvou osobních motorových vozidel na 247. km dálnice D35 ve směru z Mohelnice na Olomouc je úsek od 240. kilometru po EXIT 248 Litovel v tuto chvíli uzavřen," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Doprava je odkloněna na 245. km přes obec Mladeč. Během dopravní nehody utrpěly zranění tři osoby. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému.

"Apelujeme na všechny řidiče, aby během jízdy dbali zvýšené opatrnosti. Upozornění platí i pro následující dny," dodává Petra Vaňharová. 

Kvůli ledovce, která od rána trápila řidiče, zasahovali hasiči a případně i další složky u zvýšeného počtu dopravních nehod. Kromě bouračky na dálnici to byla například kolize dvou aut v Kostelci na Hané. U místního hřbitova hasiči vyprostili vůz z příkopu. U Držovic ve směru na Olšany se srazilo osobní auto s malotraktorem, byl zraněn jeden člověk. Z pole museli hasiči vyprostit havarovaný zemědělský stroj.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Foto: HZS Olomouckého kraje

Foto: HZS Olomouckého kraje

Foto: HZS Olomouckého kraje



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty