Alle Farben míří do Olomouce. Jeho nejpopulárnější písničky znáte určitě i vy!

Když oslavenec pozve na svou narozeninovou párty světovou hvězdu, je to fajn pro všechny. Galerie Šantovka slaví letos své 10. narozeniny a při té příležitosti uspořádá 2.září velkolepý koncert světové DJ superstar Alla Farbena. Znáte jeho skladby?

Alle Farben

Talentovaný mladý umělec z Berlína, vlastním jménem Frans Zimmer, už zazářil řadou hitů, které rozhýbaly světové hudební žebříčky. Jeho koncerty navštěvují tisíce lidí a na platformě YouTube mají jeho skladby miliony zhlédnutí. U této největší olomoucké hudební akce letošního roku musíte být! Připomeňte si jeho největší hity.

Společně se zpěvačkou Ilirou nahrál chytlavý song Fading, který mnozí znají také díky skvělému klipu. Za 4 roky od uvedení má již téměř 50 miliónů zhlédnutí. Na tenhle song se nedá netančit!

Alle Farben & ILIRA - Fading [Official Video] - YouTube

Pravděpodobně největším Farbenovým hitem je song Please Tell Rosie, který válcoval v roce 2015 světovou hudební scénu. Díky tomuto singlu si Farben získal celosvětovou pozornost. Písnička je dodnes jedním z nejoblíbenějších hitů českých rádií. Určitě ji znáte!

Alle Farben feat. YouNotUs– Please Tell Rosie [Official Video] - YouTube

Na svém kontě má celou plejádu hitů a tanečních kousků. Za všechny vypíchněme například povedený taneční song She Moves (Far Away). Také tuhle chytlavou melodii určitě musíte znát z rádia. 

Alle Farben feat. Graham Candy – She Moves (Far Away) [Official Video] - YouTube

Poslechli jste si tyhle songy? Jsou vám povědomé? Mnohým určitě ano. Můžeme si tedy s klidem říct, že nás na začátku letošního září čeká hodně dobrá party.

Máte už na koncert vstupenku? Určitě Vás potěší, že Šantovka v rámci oslav nabízí vstupenku pouze za symbolických 100 korun. Koupit ji můžete ZDE.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Rockový ples Olomouc
INZERCE
Chata Kouty