V Mrsklesích se chystá druhý ročník rockového festivalu. Premier oslaví 30 let hitu Hrobař

Druhý ročník festivalu Mrskley RockFest najde 15. července opět své útočiště ve Sportovním areálu v Mrsklesích u Velké Bystřice. Láká jak na lokální rockové kapely, tak na staré osvědčené klasiky. Hlavním účinkujícím bude kapela Premier, která letos slaví 30 let od vydání legendární rockové pecky Hrobař.

Premier

Brány druhého ročníku festivalu se otevřou 15. července 2023 už ve 13:00 hodin a návštěvníci se mohou během celého dne těšit na pět rockových pecek. Celý program odstartuje čím dál oblíbenější přerovská kapela Kameron, do jejíhož repertoáru patří nejen předělávky hitů přetextované do češtiny, ale i písně z jejich vlastní tvorby. Z Brna přijede rocková kapela Mylions, která vznikla spojením bývalých členů legendárních kapel Kern, Titanic a Alband. I když kapela funguje jen pár let, má za sebou dvě řadová alba a několik zdařilých hudebních počinů.


Kameron

Jediným českým revivalem skupiny Harlej je mladá olomoucká krev, kapela Harlej Revival Olomouc, která se stává nejen v našem regionu špičkou mezi tributovými a zábavovými kapelami. V minulém roce se stali jednou z hlavních hvězd festivalu rockových revivalových kapel ZasTenRock v Zásadě u Jablonce nad Nisou a podmanili se dav, který čítal přes dvě tisícovky nadšených posluchačů. Na kapele je kromě mladické energie zajímavé to, že chystá psát vlastní songy v rockovém stylu, a tak je už jasné, že se dav fanoušků, a především fanynek, bude jen rozrůstat.

Calibos

Závěr programu bude patřit legendám. Tou olomouckou je bezesporu matador metalové scény Mirek Spilka, frontman kapely Calibos, která působí na hudební scéně od polistopadových dní roku 1989. Jejich koncerty jsou dlouhá léta hojně navštěvované a kapela Calibos má rozhodně po letech ještě co říct. Nejočekávanějším vystoupením bude koncert legendární kapely Premier, která v 90. letech drtila přední příčky českých hitparád s megahitem Hrobař. Letos tento velký hit oslaví 30 let od svého uvedení a zajisté bude tím hlavním vyvrcholením celého festivalu.

Vstupenky jsou v předprodeji v síti TicketLive za 290 Kč. Na místě budou stát 370 Kč. Na festival bude také zajištěn levný rozvoz do okolních města a obcí. Sledujte oficiální Facebook Mrskley RockFest.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty