Pomozte dětem: Maltézská pomoc hledá dobrovolníky na doučování i pro volný čas dětí

Pokud hledáte způsob, jak dělat dobrou věc a zanechávat stopu v životech dětí, má pro vás Maltézská pomoc skvělou příležitost. Hledá nové dobrovolníky, kteří by se věnovali doučování dětí na 1. a 2. stupni škol v předmětech jako je matematika, čeština a angličtina. Jdou vám tyto předměty? Zkuste pomoci dětem rozvíjet jejich potenciál a zlepšit jejich školní výsledky.

Zdroj: Maltézská pomoc

Ale dobrovolnictví pro Maltézskou pomoc není jen o doučování. "Hledáme také ty, kteří by byli ochotni trávit volný čas s dětmi. Můžete být jejich přítelem, vzorem a společníkem při různých aktivitách. Vaše přítomnost a podpora mají velký vliv na jejich životy, rozvoj v dospívání s ukázání toho, co lze v budoucnu zajímavého dělat. Jde o ukázání správných vzorů," říká Kristýna Pěničková, koordinátorka projektu z Maltézské pomoci. 

Přijměte výzvu a buďte součástí dobrovolnictví u Maltézské pomoci. Přihlaste se na webu nebo kontaktujte organizaci přes koordinátorku dobrovolníků. Je to šance vytvořit lepší budoucnost pro děti v Olomouci i Přerově a zanechat pozitivní stopu v jejich životech. A pokud se kolem dětí necítíte komfortně, můžete docházet i k seniorům a osobám se zdravotním postižením. Jedná se o maximálně dvě hodiny času týdně.

Pomáhejte s námi, třeba během zimního či letního semestru dle svých časových možností. Výzva není určena jen studentům, zapojit se může kdokoliv starší patnácti let. Děti, kterým je tato služba určena, pochází z rodin klientů Maltézské pomoci z Olomoucka a Přerovska. Doučování i občasné společné trávení volného času může velmi vylepšit jejich osudy. 

Bližší informace poskytne koordinátorka projektu Kristýna Pěničková na e-mailu kristyna.penickova@maltezskapomoc.cz

Zdroj: Maltézská pomoc




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty