Čarodějnice přiletí na Korunní pevnůstku poslední dubnové odpoledne

Blíží se magická Filipojakubská noc a s ní tradiční zábavné odpoledne a večer v areálu Korunní pevnůstky v Olomouci. Co všechno si pořadatelé pro návštěvníky na letošní ročník Pálení čarodějnic, který proběhne kdy jindy než 30. dubna, připravili?

Pálení čarodějnic pořádané Radiem Haná láká každoročně davy návštěvníků. Foto: RH

“Děti i dospělí si užijí nabitý program. Těšit se můžete na rej masek, hořící vatru, spoustu atrakcí a chybět nemůže ani oblíbené opékání špekáčků. Děti si přijdou na své v zábavním pásmu s moderátory Radia Haná, jsou pro ně připraveny soutěže o ceny nebo mohou vyzkoušet svoji zručnost v našich dílničkách. Jedinečnou atmosféru pak umocní ohňostroj s hudbou a zpívání u kytary a ohně,” popisuje lákadla akce programový ředitel pořádajícího Radia Haná Marek Berger. 

 Vaření čarodějnických lektvarů

Hlavní hudební program nabídne celou řadu skvělých hudebních hostů. Na pódiu fanoušky okouzlí Alžběta Kolečkářová, Martin Šafařík, Natálie Tichánková a 4GOOD, večerní program odstartuje Meki Tribute koncertem k poctě hudební legendy Mekyho Žbirky a finále obstará hvězdný Raego.

V rámci doprovodného programu se představí složky záchranného systému, policie ČR a profesionální hasiči Olomouckého kraje, kteří divákům předvedou ukázku své práce, používané technické vybavení i zásahovou výstroj.

Velmi napínavá bude ukázka vaření čarodějnických lektvarů, připravené je také zážitkové focení, kolo štěstí a samozřejmě bohaté občerstvení. Na akci čeká na hosty spousta dobrot a zábavy s rodinou či přáteli, při které si navíc mohou připomenout tradiční lidový zvyk plný kouzel a magie.

Pálení čarodějnic

Korunní pevnůstka Olomouc

30. dubna 2023 od 14:00

Vstup do areálu do 19. hodiny - 100 Kč

Vstup do areálu po 19. hodině - 200 Kč

Děti do 140 cm mají vstup zdarma.

www.carodejniceolomouc.cz

Událost na Facebooku

     

Raego.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty