Olomoucký koncert roku se blíží! Výtěžek pomůže otevřít zahradu u hospice

Šantovka letos slaví první kulaté narozeniny. A chystá se to pořádně oslavit! Již začátkem září uspořádá koncert světové DJ´s star Alla Farbena, který patří k nejlepším ve svém žánru. Výtěžek z koncertu navíc pomůže dobré věci.

Slavný DJ Alle Farben zavítá do Olomouce. Foto: gš

Velkolepé show Alle Farbena běžně zaplňují sály a haly pro tisíce lidí. Není proto divu, že vstupenky na jeho olomoucký koncert rychle mizí. Pořadatel koncertu navíc zvolil jen symbolické vstupné ve výši 100 korun, přičemž výtěžek následně poskytne na dobročinné účely. Peníze pomohou projektu Otevřeme zahradu, jehož cílem je otevřít zahradní areál u hospice na Svatém Kopečku veřejnosti a vytvořit tak prostor pro setkávání i pozitivní terapii. Více o projektu ZDE.

Areál pro 10 tisíc tanečníků

Veliká olomoucká DJ party se uskuteční v sobotu 2. září. Oslavy 10. výročí otevření největšího obchodního centra v kraji začnou nejdříve ve Smetanových sadech, následně vypukne parádní taneční událost na ploše před obchodní galerií. „V 19 hodin tady vypukne DJ party, jejímž vrcholem bude vystoupení jednoho z nejlepších světových dýdžejů, známého jako Alle Farben. Jeho hity mají na kanálu YouTube desítky milionů zhlédnutí,“ říká mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

Před Šantovkou bude připravený areál s kapacitou deset tisíc diváků. O náladu a atmosféru se budou před hlavní hvězdou večera starat už od podvečera další dýdžejové, třeba Andrea Pomeje. Čeká nás tedy pořádný večírek!

Vstupenky jsou k dostání ZDE.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty