Na kraji města otevře nový hotel City inn‘ Olomouc. Chlubí se výbornou dostupností

Nový hotel v Brněnské ulici v Olomouci pár metrů od dálnice a nedaleko zastávek MHD rozšíří nabídku ubytovacích kapacit Olomouce. V budově, která slouží ubytování už asi dvě dekády, nyní otevře nový majitel výrazně modernizované pokoje i restauraci.

Foto: https://www.cityinn.cz/

Nový koncept moderního hotelového ubytování rozšíří nabídku portfolia společnosti KXG Hospitality. Hotel City inn‘ Olomouc disponuje šedesáti čtyřmi moderně vybavenými stylovými pokoji, rozlehlým parkovištěm vhodným také pro autobusy, bezpečnými garážemi pro motorky, nebo luxusní vozy. Nadčasový design společných prostor podle provozovatele splňuje požadavky dnešních cestovatelů na pohodlí a variabilitu. Klasické jednací místnosti doplňují také flexibilní jednací místnosti.

Součástí hotelu je restaurace. Její gastronomickou nabídku budou tvořit nejen regionální speciality, ale i sezónní menu a pokrmy pro speciální dietní preference. Restaurace není určena pouze pro hosty hotelu, bude otevřená rovněž pro veřejnost.

Hoteliér Zdeněk Kovařík, majitel a zakladatel hotelové značky City inn‘ Hotel, k chystanému otevření nového hotelu říká: „Olomouc je srdce Moravy a my sem vnášíme svou srdcovou záležitost – špičkovou zákaznickou zkušenost. Skvělá lokalita, moderní vybavení jsou naší předností. Klíčem jsou ovšem profesionální a vždy vstřícní zaměstnanci. Náš tým je zásadním faktorem úspěchu pro tento hotelový koncept.“

Předností City inn´ Olomouc hotelu je snadná dopravní dostupnost hlavními příjezdovými trasami. Hotel uspokojí klienty hledající prostory pro firemní akce, školení a jednání, nebo soukromé a společenské akce.

Pro více informací a rezervace navštivte oficiální stránky hotelu www.cityinn.cz

V této budově býval kdysi Alt Motel a po něm až donedávna Hesperia Hotel. 







INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty