Známý karikaturista Mirek Kemel zahajuje koncertem na Sluňákově letošní EDO

Jeho kreslené anekdoty zná skor každý. O tom, že Miroslav Kemel je i výborný muzikant. Známý karikaturista a malíř vystupuje od roku 2009 také jako písničkář, doprovází se na akordeon, kytaru, ukulele a foukací harmoniku. Dnes svou muzikou, která je mimořádně působivá, zahájí na Sluňákově EDO 2022.

Mirek Kemel & band odstartují dnes EDO 2022

Mirek Kemel vystoupil na EDO již dvakrát a posluchači byli doslova nadšeni, někteří mluvili o tom, že měli z jeho muzikantské výpovědi husí kůži. Hraje buď sám, nebo s kapelou ve složení Vlastimil Konopiský (kytara, housle), Tomáš Görtler (akordeon, klávesy), Petr Mikeš (bicí), Petr Tichý (kontrabas). Častým hostem kapely je Vladimír Javorský (ukulele, saxofon, perkuse, zpěv).

Letos bude Mirek Kemel s kapelou zahajovat festival Ekologické dny Olomouc BUBLI*fuck 2022 v unikátním prostředí Rajské zahrady Františka Skály. Přijďte se potěšit dobrou muzikou, skvělými texty, které stejně jako jejich autor přirozeně svědčí o našich životních příbězích. Deštivá varianta je připravena v sále nízkoenergetického domu! Vstup na koncert je volný, jelikož akce se koná v rámci projektu EDO 21 - 23. Tento projekt je financován Státním fondem životního prostředí ČR.

Ekologické dny Olomouc znamenají dny plné besed, rozprav, setkání, hudby a dalšího společného dění, letos se konají od 16. 9. do 9. 10. za účasti osobností jeako je Jana Kirschner, Lenka Dusilová, Tomáš Kočko, Žamboši, Václav Cílek, Marek Orko Vácha, Pavel Barša nebo Stanislav Komárek. Společná porada o našem světě. Více  na www.ekologickednyolomouc.cz

Oblíbený EKOJARMARK Ekologických dnů Olomouc se koná 24. září.

Koncert Ekojarmark 24. září

Areál Domu přírody Litovelského Pomoraví / Sluňákov / Horka nad Moravou

  • 9:30 Zavíráme
  • 10:30 Dorota Barová trio
  • 12:00 Tomáš Kočko & ORCHESTR
  • 13:30 RAZAM a Iva Marešová
  • 15:00 Žamboši
  • 16:30 Hm
  • 18:00 Lenka Dusilová
  • 19:30 Jana Kirschner

EDO 2022 nabízí prostor, kde bubliny praskají, spory jsou východiskem pro nacházení porozumění, pro hledání souvislostí, kde pečujeme ve společné poradě o smysl našich snah, o bližší sepětí člověka a přírody (krajiny).

Ubytování pro účastníky festivalu ve vlastních stanech zdarma přímo v areálu festivalu. Vstup na všechny akce VOLNÝ!



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Rockový ples Olomouc
INZERCE
Chata Kouty