Na náplavce začnou v úterý vánoční trhy. Bude Mikuláš, sváteční Ololodě i speciality od vinařů

První ročník Vánočních trhů na náplavce bude od úterý hostit Nábřeží Josefa Jařaba. Každodenní program trvá do neděle a přidá se ke svátečním adventním jízdám Ololodí.

Foto: Plavby Olomouc

Vánoční trhy na náplavce začnou mikulášským programem v úterý 5. prosince, kdy bude připravený program pro děti a dospělé, nebude samozřejmě chybět ani čert, andělé a Mikuláš. Trhy na náplavce budou končit v neděli 10. prosince. 

Vánoční trhy budou každý den začínat prodejem ve stáních od 11 hodin a končit ve 20 hodin. Odpolední kulturní program bude připraven ve vánočním duchu. Můžeme se těšit na koledy a koncerty. V sobotu bude benefiční program plný koncertů pro podporu projektu Otevřeme zahradu. V neděli na náplavku dorazí srrašidelní Krampusáci.

Náplavka s vánočním osvětlením nabídne také stánky s různým zbožím včetně vinařského. Vinaři ze svých vín nabídnou horké nápoje.

Vánoční trhy na nálavce jsou sice jen do neděle, ale speciální vánoční plavby vyzdobených a vyhřátých Ololodí pořádají Plavby Olomouc až do Nového roku! 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty