Kdo získá Cenu veřejnosti a přiblíží se splnění hudebního snu? Na vašem hlasu záleží!

Hudební soutěž Radiotalent, kterou vyhlašuje Radio Haná, právě vstoupila do další napínavé fáze. Nyní je vše na fanoušcích přihlášených kapel. Hlasujte pro svého favorita a rozhodněte, kdo získá Cenu veřejnosti a promo balíček v hodnotě 50 tisíc korun. Tuto cenu si odnese vítěz v každé ze tří vyhlášených kategorií. Do hlasování se může zapojit úplně každý. Rozhodněte, koho chcete slyšet v rádiovém vysílání.

Při finálovém koncertu soutěže Radiotalent bývá skvělá atmosféra. Na snímku fanoušci podporují šumperskou kapelu Byt číslo 4. Foto: rh

Letos vítěze v kategoriích POP, ROCK a ELECTRO vyberou hlasující fanoušci. Jen na nich záleží, kdo si odnese Cenu veřejnosti a bude blíž ke splnění svého hudebního snu. O přízeň posluchačů usiluje celkem 38 přihlášených mladých začínajících kapel a interpretů, kteří ten nejdůležitější krok už udělali – využili šanci, nabrali odvahu a do soutěže se přihlásili. Teď je to ale už ve vašich rukách.  

Zaposlouchejte se do autorské tvorby nadějných muzikantů a vyberte ty, kteří si podle vašeho názoru zaslouží vyhrát jeden z vítězných balíčků, jenž zahrnuje exkluzivní promo kampaň a nasazení singlu do vysílání na rádiu Haná nebo SkyRock či Metropole. Úspěšné kapely nebo sólisté dále získají promo kampaň ve spolupráci s regionálními mediálními partnery, pozvánku k vystoupení na akci nebo festivalu a v neposlední řadě obdrží cenné rady pro svou další tvorbu od hudebních producentů, skladatelů a držitelů prestižních ocenění Český slavík či Anděl. 

Objevovat a podporovat nové talenty má smysl

„Je úžasné, kolik mladých kapel a muzikantů se do Radiotalentu opět přihlásilo. Ze všech jde cítit zápal pro hudbu, potenciál do budoucna a mnohdy už i profesionální přístup k tvorbě. A nám to znovu potvrzuje, že objevovat a podporovat nové talenty má smysl, protože by byla škoda tyto neopracované diamanty neobjevit,“ říká producent a jeden z pořadatelů soutěže Daniel Kašpar.

„Nadějných talentů jsem našel mezi přihlášenými hned několik. Moc mě těší, že je pořád tolik nových skvělých muzikantů, kteří umí dělat zajímavé songy. I když to nebude snadná volba, tak věřím, že lidi v hlasování vyberou opravdu ty nejlepší,“ uvedl Ondřej Polák, baskytarista a spoluautor oblíbených hitů skupiny O5 a Radeček a zároveň porotce soutěže. 

Pomozte muzikantům splnit jejich sny

Do hlasování se může na webových stránkách www.radiotalent.cz zapojit každý. Anketa běží do 10. května a vítězové budou vyhlášeni na finálovém večeru ve čtvrtek 30. května.

„Pokud rádi objevujete novou hudbu, navštivte web soutěže a podpořte kapelu, která vás zaujme nejvíce. Tato soutěž je skvělou příležitostí, jak pomoci muzikantům splnit jejich sny,“ povzbuzuje k hlasování Marek Berger, další z porotců soutěže a programový ředitel Radia Haná. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty