Svatý Patrik s chrty ovládne Poděbrady už dnes, o týden později tady připraví velké rybí hody

Den svatého Patrika začíná právě nyní na Poděbradech. Svátek populárního irského světce se už léta slaví i na mnoha dalších místech evropského kontinentu, včetně Olomouce. Přijeďte se podívat na Poděbrady, jak to umí tady.

Foto: Olomoucké Poděbrady

"Pro návštěvníky zde budeme mít připraveno tematicky laděné menu, jako například irské masové koláče, irské dušené stew a podobně, zelené pivo Svatý Patrik, irské pivo Guiness a také nabitý program," říká Josef Polzer za Olomoucké Poděbrady. V rámci dne svatého Patrika se návštěvníkům od 13:30 představí spolek Chrti v nouzi s doprovodným dětským programem. Připraveny jsou i tematicky laděné soutěže pro dospělé a od 17 hodin zde zahraje kapela Fly Tomorrow.

V následujícím týdnu přátele Poděbrad čeká čistě jídelní akce a to již tradiční Rybí hody, kdy zde v termínu 23.-24. března budou servírovat rybí speciality z různých koutů světa.

V samotném závěru března se na Poděbradech budou konat také Velikonoce, které  termínově vychází na 29. března až 1. dubna. Po celou dobu svátků budou na Terase  mít pro návštěvníky přichystané tematické menu a v sobotu 30. března tady bude i doprovodný program pro děti.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty