Přijďte na fotbalovou bitvu Sigmy se Slavií. Hraje se v neděli večer na Andrově stadionu

V neděli večer mohou sportovní fanoušci zakončit víkend nejlepším možným způsobem - jít na Andrův stadion podpořit Sigmu Olomouc v těžkém souboji se Slavií Praha. Hraje se až od 18 hodin a vypadá to, že bude skoro vyprodáno. Pár volných míst ale ještě pořád je.

Zdroj: sigmafotbal.cz

Sigma Olomouc nebyla v posledních pěti soutěžních utkáních, čtyřech ligových a jednom pohárovém, poražena. Třikrát ale brala pouze bod za remízu, a to s papírově slabšími soupeři. Slavia Praha sice v posledním ligovém utkání doma podlehla Plzni, jenže pak zase přehrála slavný AS Řím. Uvidíme, jak dopadne dnešní konfrontace těchto dvou týmů. 

Cesta Sigmy k úspěchu mže vést jedině přes naprosto maximální nasazení všech hráčů a plnění pokynů trenérské dvojice. „Recept v takových zápasech, kdy stojíte proti favoritovi, je většinou vždycky stejný. Je to o týmové souhře, o tom, aby v den D a v hodinu H všechno do sebe zaklaplo. Podobné to měla třeba Slavia proti AS Řím. Musíte předvést na více postech nadstandardní výkony na hranici svého potenciálu. To potřebujete k úspěchu, když nastupujete proti nejlepším,“ uvedl na webu Sigmy asistent trenéra Jiří Saňák.

Přijďte se na utkání naladit do Fanzóny, která jako tradičně bude v prostoru mezi západní a jižní tribunou. Opět zde budou ve spolupráci s iniciativou DĚTI DĚTEM vyhlašovat nejlepší mládežníky z naší akademie. Děti i dospělí si mohou zasoutěžit ve střelbě míčem na střelnici. Ve Fanzóně na vás bude čekat občerstvení, mj. vyhlášená sekaná v housce od Globusu, či výborné hamburgery z Bistra No. Těšit se můžete i na soutěže o poukázky do Šantovky, či dobrou hudbu. 

Vstupenek je už prodáno hodně, třeba západní tribuna je plná zcela, ale nějaká volná místa na Andrově stadionu ještě stále jsou - můžete si vybírat zde https://www.ticketportal.cz/event/SK-Sigma-Olomouc-SK-Slavia-Praha?idp=-1559915

Nedělní zápas mezi Sigmou a Slavií začíná v 18 hodin, řídit ho bude sudí Stanislav Volek. Asistovat mu budou Kamil Hájek a Lukáš Machač. Čtvrtým sudím bude Vít Zaoral. K videu zasedne Jan Všetečka s asistentem Ivo Nádvorník.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty