Burger Street Festival chystá spoustu specialit. Letos nabídne dokonce i burgery pro psy!

Před Šantovkou se ode dneška až do neděle opět představí nejlepší burger makeři z celé republiky. Během Burger Street Festivalu zde můžete ochutnávat šťavnaté maso v křupavé bulce od Amici Pizza & Burgers, Bad Boys Burgers&Grill, Burger Ya, DyckyBurger, Bistra Paulus a řady dalších. Jejich dobroty můžete zapít u stánků s pivem, míchanými nápoji či domácí limonádou. Sladkou tečku zajistí vafle a makronky.

Foto: Rej.cz

Akce se odehrává před budovou obchodního centra a je pro všechny návštěvníky zdarma. První stánky otevírají už v pátek v 11 hodin. 

„Burger street festival je v Olomouci velmi populární. Akce je perfektním tipem, jak si užít víkend ve společnosti přátel a rodiny. Společně můžete ochutnat pestrou paletu různých druhů burgerů. Vyzkoušejte nejen hovězí, ale i například losové maso. Na své si přijdou i vegetariáni, kteří v nabídce najdou veggie burgery. K zakousnutí bude také bezlepková houska. Na akci najdete i unikátního výrobce burgerů, který nabízí burgery také pro psí miláčky. Ani ti tedy nepřijdou o lahodnou dobrotu. Pořadatelé myslí na každého,“ říká marketingový koordinátor Galerie Šantovky David Podstata.

Nabídka burgerů, připravených výlučně pro psy, je historicky prvním takovým počinem. Naopak třeba speciální hmyzí burger, který je rovněž v nabídce, už fajnšmekři mohli ochutnat.  

Připraven je i zajímavý doprovodný program s různými soutěžemi a ochutnávkami. Součástí akce budou nejen soutěže a plno zábavy, ale také testovací jízdy nového Peugeot 408 (registraci najdete ZDE).

Akce odstartuje v pátek 26. dubna a potrvá až do neděle.

Kompletní program najdete ZDE.

V pátek běží od rána přípravy na Burger Street Festival | Foto: Rej.cz

V pátek běží od rána přípravy na Burger Street Festival | Foto: Rej.cz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty