Po ohňové show skvělá harmonikářka a pekelná cimbálovka. Přijďte na Vánoční trhy na náplavce!

Zástupy lidí se sešly ve čtvrtek večer na nábřeží Josefa Jařaba, aby sledovaly ohňovou show v rámci doprovodného programu Vánočních trhů na náplavce. Dnes trhy i program pokračují dvěma koncerty. Bohatý program je připravený i na sobotu a neděli.

Foto: FB Olomouc Tourism

V pátek vystoupí v 16 hodin Tereza Kniežová, perfektní mladá harmonikářka, která tvrdí, že "na harmoniku jde totiž zahrát všecko. Jak říkával náš basista, "je to vo rukách, děcka". Zahraju vlastně většinu žánrů od folkloru po metal," vysvětluje sympatická dívka s harmonikou. Můžete si její slova ověřit právě dnes na náplavce. 

Po Tereze Kniežové vystoupí v 18 hodin neméně atraktivní host, kterým bude Cimbal Hell Band. "Jsme multižánrové trio moravských hudebníků, propojující tradici s inovací a populárními melodiemi v zábavnou show, která Vás dostane do varu," říkají o sobě členové Cimbal Hell Bandu. Na konertech hrají směs lidové muziky, rock-popových hitů i filmových melodií. 


V sobotu začíná program už v 15 hodin. Nejprve to bude pohádkové představení Pohádka o zlatém prasátku, poté pěvecký soubor Bobule, následně olomoucká kapela Pražský Výběr Tribute a ve finále mladý interpret  ze slavné rodiny Matěj Plíhal. Výtěžek dobrovolného vstupného je určen pro projekt Otevřeme zahradu.

V neděli na náplavku dorazí v 16 hodin parta krampus čertů a po nich vystoupí v 18 hodin skupina Sugar Spice Holding Company. 

Prodej ve stáncích začíná každý den v jedenáct hodin. 

Foto: Jana Šubová

Foto: Jana Šubová

Foto: Jana Šubová

Foto: Jana Šubová

Foto: Jana Šubová

Foto: Jana Šubová



 



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Rockový ples Olomouc
INZERCE
Chata Kouty