Pomůžete? K objasnění pondělní tragické nehody potřebuje policie najít svědky

V pondělí se na namrzlé vozovce mezi obcemi Topolany a Křelov stala vážná dopravní nehoda s tragickými následky. Přes všechnu péči záchranářů při ní zemřel osmačtyřicetiletý řidič. Policie se teď snaží najít svědky nehody.

Foto: Policie ČR

Řidič škodovky Octavia jel v pondělí krátce před devátou hodinou ve směru od Topolan na Křelov. Zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu namrzlé vozovky a při průjezdu levotočivou zatáčkou se s vozidlem dostal do protisměru. Následně se smykem vrátil do svého pruhu a vyjel vpravo mimo komunikaci a přední částí narazil do kmene stromu. I přes snahu záchranářů se životní funkce 48letého muže nepodařilo obnovit a na místě bohužel zemřel.

Policie dnes informovala, že nehoda je nadále v šetření. "Touto cestou bychom chtěli požádat případné svědky, kteří by k tragické události mohli sdělit jakékoli informace, které by nám pomohly s řádným objasněním nehody, aby nás kontaktovali," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. 

Svědci mohou přijít osobně na dopravní inspektorát v Olomouci nebo se ozvat telefonicky na číslech 974 766 579, 974 766 251, případně na e-mail marketa.malarikova@pcr.cz a nebo na bezplatné lince 158.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty