Motorkářka nezvládla zatáčku, ve velké rychlosti upadla a srazila se s autem

Ošklivou havárií, zraněním a zničením motorky skončila ve čtvrtek odpoledne jízda mladé motorkářky u Němčic nad Hanou. Podle policie byla pravděpodobně na vině rychlost, okolnosti případu jsou ale ještě nadále prošetřovány.

Foto: Policie ČR

Ve čtvrtek odpoledne skončila po pádu z motorky ve Fakultní nemocnici Olomouc čtyřiadvacetiletá žena. Nehoda se stala v katastru Němčic nad Hanou na silnici č. 433 při jízdě ve směru na uvedenou obec. "Pravděpodobně ve vyšší rychlosti projela pravotočivou zatáčkou, nezvládla řízení a spadla na vozovku. Vlivem setrvačnosti najela do protijedoucího pruhu, kde se střetla s motorovým vozidlem Toyota," popsala případ tisková mluvčí policie Miluše Zajícová. Po nárazu byla motorka značky Honda odhozena do příkopu.

Na místě byly s motorkářkou a řidičkou osobního vozu provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky. Zraněnou motorkářku transportovala letecká záchranná služba do Fakultní nemocnice Olomouc. Hmotná škoda na autě a motocyklu byla předběžně vyčíslena na 230 tisíc korun.

Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření.    




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty