Největší sraz supersportů na Moravě. Bude tady i auto za více než 30 milionů korun!

Největší sraz supersportovních a luxusních automobilů na Moravě bude v sobotu 1. července od 14 do 18 hodin hostit venkovní plocha vedle Galerie Šantovka! Přijďte se podívat nejen pod kapotu na nadupané motory, ale třeba se i svést. Vstup na festival je zdarma.

„Unikátní výstava sportovních, supersportovních i luxusních vozů láká davy fanoušků. Očekáváme účast až 50 vozů, což z akce dělá jeden z největších srazů tohoto typu na Moravě. K vidění budou také offroadové a závodní bugy. Kromě samotné výstavy jsme nachystali také bohatý doprovodný program pro děti i dospělé,“ říká marketingový koordinátor Galerie Šantovka David Podstata.


Zájemci si mohou také vyzkoušet virtuální realitu, simulátor jízdy nebo pit stop výměny kol. Pro nejmenší bude připraven dětský koutek, malování na obličej, soutěže o ceny a chillout zóna & DJ.

Akce vyvrcholí spanilou jízdou městem. Supersporty vyrazí v 18 hodin přes centrum okolo Drápala  směrem k Floře a pokračují dál až na Horní lán, kde jízda končí. Už teď se můžete těšit na zajímavá auta jako je Ferrari 488 Pista, Lamborghini Huracán Performante či luxusní Ford GT (Heritage edition limited), jehož cena přesahuje 30 miliónů korun




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty