Připravíme catering přesně podle vašich představ, říká Roman Paulus. Sezóna večírků se blíží

S končícím létem už přichází na řadu pořádání vánočních večírků a firemních setkání pro zaměstnance a partnery. Bistro Paulus má připravené originální a jednoduché řešení. Bistro Paulus/Paulus Catering v centru Olomouce, je ideálním místem pro společenské akce, večírky s přáteli nebo degustace jídla a pití.

Známý český šéfkuchař Roman Paulus působí v Olomouci. Foto: BP

Domácí večírek v domácím či firemním prostředí také není problém, tým kuchařů přijede v plné parádě i s Romanem Paulusem. „Připravíme catering přesně podle vašich představ, na který budete vzpomínat minimálně do příštích Vánoc,“ říká michelinský kuchař, který vyzdvihuje zkušenosti z domova i zahraničí, moderní pojetí gastronomie, důraz na lokální suroviny a šetrný přístup k jídlu i přírodě, láska k řemeslu i plné nasazení našeho kreativního týmu. „To jsou devízy, které Vás jistě osloví. V případě zájmu zajistíme i další program,“ dodal Paulus.

Společnost nabízí i další akce na klíč – tematické kurzy vaření, degustační večeře s párováním vín, šéfkuchaře na rodinné oslavy i jiné gastro eventy. Podrobnosti najdete na stránkách paulus-catering.cz a bistro-paulus.cz.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty