Další útok v Kolšově. Násilník tentokrát nechtěl sex ale kabelku. Žena se ubránila kopem do rozkroku

Policie vyšetřuje už druhý útok na ženu v Kolšově na Šumpersku. K prvnímu případu došlo v úterý 9. listopadu, kdy pachatel sexuálně obtěžoval dvacetiletou dívku. Další incident, tentokrát bez sexuálního podtextu, se ve vesnici odehrál minulý pátek.

Policisté pátrají po muži, který útočí na ženy v Kolšově na Šumpersku. Ilustrační foto: archiv

„Pachatel se ženě snažil ukrást kabelku, to se mu ale nepodařilo – paní se ubránila,“ uvedla Marie Šafářová, mluvčí šumperské policie. 

Podle informací naší rejdakce kopla napadená žena zloděje do rozkroku a utekla. Případ se odehrál poblíž autobusové zastávky v Kolšově, tedy nedaleko místa prvního útoku.

V obci roste nervozita

Už druhý útok na ženu v Kolšově zvyšuje v obci napětí a nervozitu. Mezi lidmi i na sociálních sítích se šíří fámy, které už tak napjatou situaci dál vyhrocují. Někteří rodiče se prý bojí posílat děti do školy, ženy mají strach v noci vycházet ven.

Na obou případech pracují vyšetřovatelé ze Zábřeha. Osobu pachatele se napadeným ženám podařilo popsat jen velmi povrchně. „V prvním případě měl přes obličej nasazenou roušku, byl zhruba 175 centimetrů vysoký, mezi 20 až 30 lety, na sobě měl černé oblečení,“ dodala Šafářová.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty