Mladé olomoucké florbalistky prošly bez jediné porážky do play-off!

Dvaadvacet zápasů bez prohry. To je dosavadní bilance týmu juniorek olomouckého FBS. Mladé florbalistky prošly základní částí nejvyšší soutěže bez ztráty bodu a tímto ojedinělým počinem navázaly na skvělou formu z loňské mistrovské sezóny.

Tým FBS Olomouc

Právě obhajoba titulu je i vzhledem k jejich dosavadní suverenitě jasným cílem olomouckých juniorek. Cesta k němu bude ale ještě dlouhá. Play-off zahrnuje čtyři vyřazovací kola, přičemž v každém se hraje na dva vítězné zápasy. Největšími konkurenty jim budou nejspíše hned tři pražské celky, které se po základní části seřadily za Olomoucí: Chodov, Black Angels a FbŠ Bohemians.

Svěřenkyně trenérů Ondřeje Čočka a Radka Řeháka se prezentují aktivním a tedy i atraktivním útočným florbalem, ze kterého doposud nejvíce těžily Valentýna Zerzánová a Veronika Mrázková. Tyto dvě hráčky dohromady zajistily hned třetinu gólů svého týmu. Zároveň se ale FBS může spolehnout i na skvělou obranu v čele s gólmankami, které společně drží průměr obdržených branek pod dvěma na zápas.

První osmifinálové utkání odehrají juniorky v sobotu 4. března na SH Čajkaréna v Olomouci. Jakého soupeře si zvolí, bude záležet i na tom, jak dopadne předkolo play-off a které týmy z něj postoupí. Pro bližší informace sledujte www.fbsolomouc.cz.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty