Polovina Komenského ulice je uzavřená. Opravy potrvají do konce července

Další ulice se v tento týden přidala do seznamu olomouckých lokalit, ve kterých probíhají stavební práce a současně je zastavená doprava. Polovina Komenského ulice od křižovatky s ulicí 1. máje až po most přes Mlýnský potok včetně odbočky k pojišťovně je uzavřená.

Foto: Rej.cz

V Komenského ulici a  části Nábřeží Přemyslovců probíhá úprava povrchu komunikace. Staré vrstvy už od pondělí odffrézovává stroj, drobné detaily na vozovce pak "dolaďují" pracovníci se sbíječkami. Následovat bude pokládání nového povrchu. Podle zveřejněného seznamu prací na dopravní stránce magistrátu má rekonstrukce a s ní spojená uzavírka trvat do 30. července. Pro návštěvníky pojišťovny na rohu Nábřeží Přemyslovců je důležité, že zde tentokrát nezaparkují. 


Letošní prázdniny jsou z hlediska počtu uzavřených a opravovaných ulic v Olomouci rekordní. Radnice dohání resty z minulých let a tak se opravuje na mnoha místech města. Kromě toho letní zklidnění dopravy využívají i další investoři, opravuje se několik železničních přejezdů a podobně. V pondělí začala například také oprava zábradlí na středovém pásu ve Velkomoravské ulici, což znamená částečné omezení a svedení dopravy do méně jízdních pruhů, ve stejný den začala rovněž úplná uzavírka Jeronýmovy ulice. V srpnu pak Olomoučany čekají například uzavírky ulice Dolní Novosadské, Wittgensteinovy či ulice Na Vozovce.

Všechny aktuální i plánované uzavírky jsou zveřejněny zde.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty