Šantovka Living spouští další vlnu prodeje. Developer reaguje na vysokou poptávku

Skupina Redstone spustila další etapu prodeje exkluzivních bytů rezidenčního projektu Šantovka Living. Na poloostrově u soutoku řeky Moravy a Mlýnského potoka tak bude k dispozici dalších 34 bytových jednotek, které nabízejí moderní, energeticky nenáročné byty v nové čtvrti se strategickou polohou, skvělým dopravním spojením a plnou občanskou vybaveností. Developer rozšířením prodeje reaguje na rostoucí poptávku. Přibývají totiž zájemci o vlastní bydlení, neboť došlo ke zjednodušení podmínek pro získání hypotéky, které ještě loni brzdily nemovitostní trh.

„Nastartováním další etapy prodeje reagujeme na intenzivní zájem veřejnosti investovat do bytů. První tři etapy jsou již z cca 94 % prodány. Stav prodeje ukazuje, že nás nebrzdilo ani zmrazení hypotečního trhu vlivem vysokých sazeb. Nicméně nyní se ke koupi nemovitostí vrací i právě žadatelé o úvěr. Ti totiž nově nemusí splňovat podmínku, aby se úhrnem splátek všech svých úvěrů vešli do 45 % svých příjmů. Cesta k hypotéce je tak opět snazší a počet zájemců proto roste. Navíc rozdíl mezi splátkou hypotéky a cenou nájmu není v Olomouci tak výrazný. Naši klienti si koupí bytu ukládají dlouho střádané úspory, aby je ochránili proti znehodnocení inflací,“ říká mluvčí developerské firmy Petr Hlávka.

Projekt se těší nejen zájmu veřejnosti a investorů, ale také respektu odborníků. Rezidenční byty Šantovka Living letos například získaly prestižní mezinárodní ocenění HOF AWARDS 2023. Zvítězily v kategorii nejlepší rezidenční projekt v zemích střední a východní Evropy v náročné konkurenci. Až za Olomoucí skončily ambiciózní projekty z Varšavy, Budapešti, Bukurešti či Lodže.

Bílé elegantní budovy rostou v lokalitě takřka před očima. Letos už byly byty první etapy předány prvním vlastníkům. Nové objekty C3 a D3 budou dokončeny a připraveny k převzetí v roce 2024. Zájemci mohou navštívit vzorový byt, který se nachází přímo v rezidenčním areálu. Je nutné se dopředu objednat- kontakt najdete ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty