Na Poděbradech stejně jako v Alpách. A k tomu navíc zbrusu nová sauna číslo 2!

Spoustu atraktivních akcí pro lidi, kteří mají rádi aktivní Relax, připravil tým Olomouckých Poděbrad na poslední týdny starého roku. Velkým lákadlem může být opět i sauna, protože na jezeře před pár dny otevřeli po čase novou „Poděbradskou baňu“.

Nová sauna na Poděbradech!

První z avizovaných akcí je Après-ski na olomouckých Poděbradech. Koná se v termínu 29. a 30. prosince (29. prosince od 12 hodin, 30. prosince od 10 hodin). „Po celou dobu akce budeme pro návštěvníky připravovat česko-německo-rakouské speciality. Nebude chybět germknödel, apfelstrudel, kávové bombardino nebo letní hanácká specialita v podání grilovaných makrel!“ popisuje akci Josef Polzer z týmu pořadatelů. V rámci sobotního programu se od dvanácti hodin uskuteční první ročník zimních poděbradských her!


Další akcí bude Grilování se šéfem Jirkou Holubem. Jedná se o tradiční každoroční akci, kdy se na konci roku ke grilu postaví samotný šéf Olomouckých Poděbrad. Návštěvníci se mohou těšit na řadu specialit od tataráku až po burgery.

Poslední událostí bude vlastně již první event roku 2024, a to tradiční novoroční kýta. Pro návštěvníky, kteří se vydají na novoroční procházku přes areál Poděbrad, zde připraví novoroční grilovanou kýtu, povinnou čočkovou polévku a mnoho dalších dobrot.

Parádní novinkou je „Poděbradská baňa č.2“. „Od konce září jsme se usilovně věnovali tomu, abychom navrátili baňu na olomoucké Poděbrady a 5. prosince jsme ji úspěšně otevřeli. Baňa je koncipovaná jako soukromá pro šest osob v komfortní verzi, maximální kapacita je pak osm osob,“ láká na Poděbrady Josef Polzer.

Nová sauna na Poděbradech

Nová sauna na Poděbradech



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty