REJ má za sebou skvělý rok. Co bavilo lidi v Jeseníkách a co na Hané?

Zpravodajský portál REJ.cz má za sebou další úspěšný rok. Celkem všech jeho sedm regionálních mutací zaznamenalo více než 3,5 miliónu návštěv. Jaké články byly nejčtenější? Někde bodovalo kulturní téma, jinde černá kronika nebo zpravodajství z regionů.

V roce 2023 sledovanost REJ.cz významně narostla. Ilustrace: rej

Nejčtenějším článkem Šumperského reje byl text, v němž jsme informovali o rodině utonulého mladíka, která prostřednictvím REJe prosila o pomoc.

V Prostějově rezonovalo téma náplavky, v Přerově tragická nehoda ženy, která zemřela po střetu s přívěsným vozíkem. U moravskoslezských čtenářů nejvíce zaujal rozhovor s kapelou Tiket, kulturní témata lákala i v Kroměříži. Na Jesenicku čtenáři umístili na první místo žebříku článek o opravě důležité dopravní tepny, která načas odřízla region od zbytku kraje. 

"Několikrát za rok jsme řešili technické problémy se servery, které občas neunesou obrovskou návštěvnost některých článků. Přestože kapacitu serverů kvůli rostoucí návštěvnosti stále navyšujeme, někdy to prostě nestačí. Ale bereme to jako příjemné starosti, za velký zájem o články na Rejích jsme rádi," uvedl webmaster a programátor Přemysl Ptáček. 

Celkem 3,5 milionu návštěv

Největší přízeň čtenářů má Šumperský rej s 1,7 milionu návštěv za rok. Přes milion návštěv za rok 2023 zaznamenal také Olomoucký rej. Celkem všech sedm regionálních mutací mělo za uplynulý rok 3.507.853 přístupů.

Rodina regionálních webů REJ.cz se tak zařadila mezi nejvýznamnější zpravodajské servery na Moravě. Je to především zásluhou čtenářů, kterým za přízeň velmi děkujeme.  

Rej.cz byl založen jako jeden z prvních zpravodajských portálů v ČR již v roce 1999.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty