Hrůzný nález při procházce kolem řeky. Na ostrůvku leželo tělo pohřešované ženy

AKTUALIZOVÁNO Na začátku nebyla jasná příčina, čas smrti a dokonce ani totožnost nalezeného člověka. Jediné, co bylo jisté, že na ostrůvku v řece Moravě kousek od Velkomoravské ulice, v místech, kam chodí na procházky lidé z Nových Sadů, leželo ve čtvrtek tělo utonulého člověka. O den později policie zjistila, o koho se jedná.

Zde byl nalezen utonulý člověk | Foto: Google Maps

Tělo na břehu ostrova našel manželský pár, který šel okolo na vycházku. "Dnes před půl jedenáctou dopoledne bylo v řece Moravě, na ostrůvku nedaleko ulice Velkomoravská v Olomouci, nalezeno utonulé tělo neznámé totožnosti," uvedla tisková mluvčí policie ČR Miluše Zajícová a dodala: "Zaklíněné tělo bylo vyproštěno za pomoci policejních potápěčů."

Policie je teprve na začátku vyšetřování, není tedy jasné, z jakého důvodu skončil lidský život v řece, zda to nějak souvisí se zvýšenou hladinou Moravy či o koho se vlastně jedná. "V současné době se provádí v dané věci šetření. V tuto chvíli nemáme žádné další informace ke zveřejnění," doplnila stručnou informaci Miluše Zajícová.  

V pátek vydala policie zprávu, že stahuje pátrání po třiašedesátileté ženě. Ta odešla z domu ve středu 7. února večer a od té doby byla pohřešována. "Její tělo bylo bez známek života nalezeno včera v řece Moravě v Olomouci," uvedla v pátek mluvčí Miluše Zajícová.

Souvisí nějak smrt člověka se zvýšenou hladinou Moravy? | Foto: Rej.cz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty