Obec Bělkovice-Lašťany zopakuje úspěšný Den pro klima a energii

Pro velký úspěch předchozí akce Vás obec Bělkovice-Lašťany, ve spolupráci s firmou ASITIS s.r.o. opět zve na Den pro klima a energii, který se uskuteční již v neděli 12. května od 8 hodin u koupaliště v rámci Jarních trhů.

Obec Bělkovice-Lašťany představí opatření, která pomáhají obci redukovat uhlíkovou stopu, snižovat spotřebu energií a zvyšovat energetickou nezávislost. Foto: archiv

Návštěvníkům bude představen Akční plán pro udržitelnou energii a klima (SECAP) a zájemci budou mít příležitost se seznámit také s opatřeními, které pomáhají obci redukovat uhlíkovou stopu, snižovat spotřebu energií, zvyšovat energetickou nezávislost a posilovat odolnost vůči změnám klimatu.

Pro rodiny s dětmi nebudou chybět interaktivní hry, přednášky, diskuse a aktivity na téma životního prostředí a neméně důležité sladké odměny pro všechny malé účastníky.

Jak přispět k ochraně klimatu?

"Přijďte se dozvědět, jakým způsobem můžete i vy přispět k ochraně klimatu a co konkrétně obec Bělkovice-Lašťany dělá pro zlepšení situace, pro udržitelnost a kvalitu života. Snižování emisí skleníkových plynů a péče o krajinu a sídlo mají v plánování budoucnosti zásadní význam," doplnila Tereza Kubíčková ze společnosti ASITIS.

Den pro klima a energii je podpořen Státním fondem životního prostředí České republiky. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty