Ovdovělý tatínek čtyř dětí volá o pomoc. Rodina zůstala bez maminky

Šestičlenná rodina z Kralic na Hané dlouho žila spokojeným běžným životem. Dosavadní pohodu ale letos v únoru nelítostně přervala hrozná událost - nečekaná smrt maminky. Na čtyři děti, Romana, Denise, Samuela a Vanesu tak zůstal otec sám. V dubnu byla na platformě Donio spuštěna sbírka na pomoc této rodině v mimořádně těžké situaci.

Foto: archiv rodiny

"S manželkou jsem vychovával čtyři děti – dvouletého Romana, jeho bratra Denise, který má Downův syndrom a dvě starší děti z předchozího vztahu manželky, Samuela a Vanesu. Manželka zemřela náhle, dne 20. února ve věku 35 let, kdy toto nikdo nečekal a pro celou rodinu to bylo velkou tragédií, všichni jsou zasaženi jejím náhlým odchodem," uvedl Roman Krchňák.

Z minuty na minutu se stal otcem samoživitelem. Vychovávat čtyři děti je velmi náročné, přičemž pětiletý syn navíc trpí Downovým syndromem. "Být na to  sám bez manželky, zastat její práci a zajistit příjem rodiny abych všem dětem zajistil jejich potřeby, je velmi náročné," dodává Roman Krchňák.

Na co konkrétně budou peníze z této sbírky použity? Každý dar v této nelehké situaci pomůže. Vybrané peníze by otec dětí využil na splácení hypotéky, běžný provoz domácnosti, kroužky, školní potřeby pro všechny děti a další náklady na děti.

Sbírku najdete zde: https://www.donio.cz/sbirka-pro-romana-a-4-deti-co-zustaly-bez-maminky




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty